Loading the content...
Navigation

Davinci karmstol antik

‹Tillbaka
Beskrivning

Beskrivning

Davinci är en charmig korgstol i dansk design och en del av Sika-Designs Originals kollektion. Originals-kollektionen representerar rottingmöbler, alla designade av Sika-Design själv. Med sitt naturliga uttryck och detaljerade lindningar skapar stolen Davinci en varm och mysig atmosfär i alla rum. Stolen har armstöd och högt ryggstöd, vilket ger extra komfort och stöd.

Davinci-stolen är handgjord i hållbar indonesisk rotting av skickliga korgmakare. Sika-Design använder noggrant utvald rotting för möbelproduktion för att säkerställa högsta kvalitet. Rotting jämförs ofta med bambu, men till skillnad från bambu som är ihålig är rotting ett fast material. Rotting är ett anmärkningsvärt starkt och oförstörbart material, och det bidrar också till att göra möblerna hållbara. Här får du en unik möbel som kan hålla i generationer.

Davinci-stolen är lämplig för det vanliga hemmet, uterum och sommarhus samt för hotell och inomhusrestauranger. En kudde till Davinci finns att köpa i utvalda tyger, sydda i vårt danska syatelje. Man kan även sända in tyger för att få ett mer unikt utseende. 

Bredd 58 cm, Djup 66 cm, Höjd 97 cm

Sitthöjd 50 cm, sittdjup 49 cm, Armstödshöjd 67 cm

Relaterade produkter

Back to top